Bloood

Har ett akut problem! Alva löper! Trodde hon skulle löpa i februari, då är det 7 månader sen förra gången. Men icke då. NU! Precis innan jul. Precis innan vi ska åka till kläppen en vecka med älsklings föräldrars hanhund. Nån mer än jag som inser att det inte funkar? Suck. Jag blir galen. Hade sett fram så mkt mot första julen med Alva. Långa promenader i snön osv. :(

Någon som vill ha en hund över jul? Hon är snäll. Dock lite tokig.

Kommentarer
Postat av: mickan

oj va ofta hon löper, Vilda har bara löpt en gång i hela sitt liv...!!

2009-12-10 @ 11:44:17
Postat av: Elina

Åh jaaaag vill ha en liten jappe över jul! :D kanske inte så konstigt ;) Hoppas att du hittar någon som kan hjälpa dig! Kramar /Elina

2009-12-10 @ 22:36:52
Postat av: ida

det suger verkligen att en av hundarna måste stanna hemma. Det är nästan så att det är bud på att inte åka nånting överhuvudtaget bara för att vara hemma & vakta dom. Till&med andreas har ju blivit taggad inför kläppen. Han släpade ner sin gamla bräda från vinden igår & sen satt han till&med & kollade på tv i underställ. Ingen vacker syn kan jag säga, men han visade ju för en gångs skull lite vilja. Inte dåligt. Måste lösa det här med djuren. Ska ju bli så stört kul & åka till kläppen med er!

2009-12-11 @ 12:13:06
URL: http://slaida.blogspot.com
Postat av: ida igen

Jag hörde det! (att det löste sej) Lite jobbigt men ändå den bästa lösningen. Jag ska ju lära mej att åka bräda men kommer knappast att hänga i backen hela dagarna. Så Alva kan ju hänga med mej & leka i snön. Vi hjälps åt så det blir bra för alla=)

2009-12-11 @ 14:14:26
Postat av: alven

svar till mickan: jao.. eller dom brukar ju oftast löpa två gånger om åren med ca 7 månaders mellanrum, men nu blev det bara 5 månader typ. men vilda kanske har tysta löp som inte märks, då blöder dom ju inte heller och man märker det inte om det inte är en hane i närheten.

2009-12-11 @ 14:40:51
URL: http://alvens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0