Utställning i Växjö

Här kommer en bild efter utställning, hinner inte skriva så mycket nu. Jocke, emma och astor är här och vi har haft en trevlig kväll, men nu är det sovdags för det blir tidigt imon. Ska kika på när dom ställer astor :)

Fick iaf en 1:a i kvalité och kom tvåa i juniorklassen för tikar. Ronja knep förstås första platsen och ett CK. As usual :P. Men, men. Får vara nöjd med det resultatet med den pälsen som alva hade idag, fick inte ens en kommentar om det av domaren, så jag är jättenöjd. Kom dessutom på reservplats i uppfödargruppen som vi ställde upp i. Reservplats innebär en 5 plats och det är helt ok om man tävlar mot 12 rutinerade grupper. Så jag är nöjd med dagen, men inte mer. :) Ska bli kul att se astor imon iaf och titta på nåt annat än jappar...



Önska oss lycka till!

Yes - do it! För vi kan verkligen behöva det imon! Tror inte det kommer gå så bra med tanke på att alva nästan är naken, hehe. Men sånt är livet. Pälsen kan inte alltid vara på topp.

Kom och kolla i tipshallen imon vetja! Det är hur många hundar som helst och massa att titta på. Vi ställer alva runt 11 tiden.

Och som sagt, önska oss lycka till! Nu ska vi sova. Nattinatti!

Ps. Ska försöka ladda upp bilder från imon så fort jag hinner imorgon...

Äntligen klar!

Det tog lite längre tid än väntat med uppgiften. Det var en grej som strulade för mig, men nu så funkar allt som det ska och jag är så gott som färdig, bara lite finputsning på rapporten kvar. Ska nog till min lärare imon iaf och diskutera mig och php för jag tror jag behöver det...

Känns otroligt skönt att ha det här gjort iaf! Nu kan man koncentrera sig på utställningen i helgen och alla förberedelser. Imon kommer tilda hit också, de blir mysigt och trevligt :) Bara äta en god middag och sen chilla framför idol och ladda inför lördagen.

Känner mig fri!

Nu ska jag sova och imon ska jag försöka blogga om allt jag har velat blogga om på sistone, men inte hunnit.

Natti!

Köttfärspaj

Nu är jag hemma och har precis ätit en fantastiskt god köttfärspaj made by myself. :) Så nu sitter jag här och pluggar och lyssnar på paolo nutini. Älskling hade städat, bytt vatten i akvariet och varit ute och gått med alva när jag kom hem. Så skönt att inte behöva tänka på det. Tack älskling!

Hinner nog inte blogga så mycket som jag skulle vilja ikväll. Så vi får se om vi ses mer ikväll. Om inte, ha en bra onsdagskväll!


Bara två timmar kvar...

...sen ska jag hem och plugga, plugga, plugga. Tänkte jag skulle bli så gott som färdig med php-uppgiften idag så jag har det gjort. Hinner liksom inte sitta med det i helgen. På fredag kommer tilda och då ska vi bjuda på 3rätters :P. På lördag är det utställning och sen kommer jocke & emma. På söndagen ska vi kolla på när jocke & emma ställer astor, så jag har inte en minut över till plugg i helgen. Hugaligen. Jag skulle defenitivt behöva en stor bit kladdkaka innan jag sätter igång med pluggandet...

Pitchning

Var på en föreläsning om pitchning i morse av reaktor sydost. Intressant faktiskt och vi fick en uppgift att pitcha ett projekt som vi själva fick komma på. Fick en halvtimma på oss, sen skulle vi pitcha det. Jag och mike hade värsta idén (eller den var väl egentligen mikes) och det gick jättebra. :)

Nu sitter jag i labbsalen och har mitt allra sista handledarpass. Skönt faktiskt. Det har varit roligt och lärorikt, men samtidigt väldigt stressande. Har så mycket annat att tänka på och som jag måste göra som jag måste lägga mer tid och vikt på för att klara mina egna studier.

Stan med mamma

Skulle bara vara en liten sväng på stan idag, men vi var där från kl 1 till 6 :P. Åt på kinaresturang också så det tog lite tid... Trevligt iaf! :) Sen blev det lite fika här, tv och kvällsmat. Nu kollar jag på desperate housewives och efter det måste jag plugga, plugga, plugga. Måste förbereda för lektionen jag har imon. Kan ingenting av det jag ska lära ut, inte så bra kanske. Hmm... Fy mig.

Köpte inte så mycket idag, en urmysig halsduk från vero moda och rouge, ögonskuggpensel och läppenna i färgen my precious coral - allt från make up store.

Alexander Wang flätan by me

Här ser ni min alexander wang inspirerade fläta. :) Trivs jättebra i den så den här frisyren kommer jag nog köra på en hel del i höst/vinter. Lite löshår och dust it i gör susen...


Mamsen

Imon kommer min underbara lilla mamma hit. Vi ska gå på stan, fika, äta och ha det allmänt trevligt. Ser jag verkligen fram emot! :)

Nu ska jag plugga lite innan det är dags för sängen. Have a lot to do...

Gå fint i koppel

Här kommer ett tips till alla er som kämpar med en hund som drar i kopplet:

Har länge haft problem med att alva drar när vi är ute på promenad, dock inte på träningsplanen - där är hon en liten ängel. Men så fort vi ska ut och gå så är det samma problem varenda gång. Fick ett tips av tränaren på tex & terry som hon kallade 70/30 regeln vilket innebär att under promenaden ska hunden gå fint i kopplet 70% av tiden och 30% ska gå till att hunden får göra sina behov, nosa och busa lite. Sen har jag märkt att så fort jag tar av alva kopplet så går hon mycket bättre, antar att det är för att hon känner att jag är spänd i armen annars och att jag inte slappnar av. Men jag vill inte ha henne lös när jag går längs vägen så idag testade jag flexikopplet - som annars är tabu i hundvärlden. Men det funkade kanon för oss. Hon har aldrig gått så fint, så uppmärksamt och så avlappnat som hon gjorde idag. Jag tog inte i kopplet mer än 2-3 gånger under hela promenaden utan använde rösten för att få henne att göra som jag ville. Ska tillägga att jag använde godis och klicker under hela promenaden också, det gör jag alltid. När hon hade gått fint ett tag så gav jag frikommando "spring och lek" så fick hon stanna och nosa och busa lite i löven och sånt. Sen kallade jag in henne igen och fortsatte gå fint. Trodde aldrig att det här skulle funka så bra som det gjorde... :) Känns så skönt. Vi kommer att fortsätta att köra den här metoden ett bra tag nu och målet är att hon ska kunna gå utan koppel. Så det var ett litet tips från mig till alla er som kämpar!

Hurttatäcke

Har varit i hela stan för att leta efter en passande overall till alva. Var först på tex & terry och provade en hurtta som satt helt ok det enda som saknades var att det skulle gå upp lite mer på bröstet. Jag åkte iaf till tassar och morrhår och till zoo arken för att kolla där om det fanns något bättre men det gjorde det inte så jag åkte tillbaka och köpte hurtta-overallen tillslut. Var ute och gick innan och testade den, SUPERBRA! Inte ett gruskorn eller minsta lilla smuts i pälsen när vi kom tillbaka. Och då gick vi ändå i både på en blöt grusväg och i lera. Så det var bara att torka av lite under tassarna, sen klart! :) Helt underbar. Nu slipper vi duscha, torka, föna och greja. Sliter så på pälsen att hålla på så med så det här var perfekt! :) En sån borde alla som är ägare till en långhårig ras införskaffa. Sen att hon ser ut som en häst är ju en annan sak... :P







What to do?

Har varit i skolan och haft php-labb. Satte igång med uppgiften idag och har kommit ganska långt faktiskt. Skönt. Funderar på vad jag ska göra nu... har en bakpotatis i ugnen som jag ska äta snart, sen funderar jag på om jag ska åka in och prova det där hurtta-täcket till alva. Måste köpa ny äckelpäckelmat till henne också... önskar att hon kunde äta som en vanlig hund. Färskfodret som hon äter nu är sjukt äckligt och krångligt.




Wallander

Har kikat på wallander ikväll. Trodde av någon anledning att de engelska wallanderfilmerna skulle bli en flopp. Men dom jag har sett hittills har varit skitbra! Efter att ha gått videoproduktionskursen så har man blivit lite nördig och sitter och kollar in alla snygga bilder och klipp också. Dom där engelsmännen är inte helt dåliga på det... eller vad säger ni? :)

Nu blir det snart läggdags. Börjar 9 imon. Sjukt tråkigt tidigt. Fattar inte hur man kan lägga en phplabb på förmiddagen. Men ok. Några koppar kaffe sen får man bara försöka hålla sig vaken...

Natti allihopa!


Birma, ge mig en birma!

Jag är i ett vill ha, vill ha, vill ha stadie. Ungefär som när jag tjatade på mina föräldrar att jag ville ha en häst, en hund och en katt när jag var liten så tjatar jag nu på älskling för att jag vill ha en birma. Hur söt är inte den här underbaringen som jag hittade på blocket precis? Har saknat duffy varenda sekund sen hon försvann, känns så otroligt tomt efter henne. Även om hon inte märktes så mycket när hon var inne så fanns hon ändå där. Hon låg i soffan och ålade sig varenda morgon när man gick upp och hon kom alltid kutande ner för trappan när man kom hem och skulle mysa. Sötnos... Jag vill inte vänta två år tills jag får en katt. Jag vill ha en nu! Som allt annat...



Pluggat kompression

Kom precis hem från eeda och har pluggat kompression. Skrivit rapporten, har bara finputsningen kvar. Skönt att ha något avklarat. Nu ska jag bara försöka mig på den där phpuppgiften också. Ska vara inne på söndag. Huuuh. Har som vanligt ångest. Men det ska vi inte tynga ner min blogg med. Nu vill jag ha maat! Älskling kom hem och laga köttfärsås och spagetti åt mig! Jag vill inte äta riskaka...


bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0