Doftljus

Jag älskar doftljus från yankee candle. Just nu är doften COUNTRY LINEN som luktar superfräscht min favorit, men dom har så otroligt många att välja på. Massa juldofter också, det finns allt! Gå in och kolla på www.yankeecandle.se om du är sugen på en ny doft i hemmet.





Jag vill ha stickat!

Jag vill ha massor av stickat i höst! Monki har några av mina favoriter...



Bilderna är tagna från monkiworld.com



AUTOMN BY ALVEN

Så här vill jag se ut i höst...

automn by alven
automn by alven by alvens featuring Roxy

Items in this set:
Dimepiece clothing - Le Freak Scoop Neck-White, $45
Roxy Highwaisted Hotpants, 28 GBP
?Nitoinimoi? ankle boot, 750 GBP
Fendi Fly leather shoulder bag, $1,460
EDDIE BORGO, 212 EUR

SVT...

...har vi varit på idag. Skitfina lokaler har dom, och vi ska jobba lite där senare i kursen. Ska bli riktigt kul! Ser verkligen fram emot de videouppgifter vi ska göra. Nu är jag kvar i skolan, ska vara handledare till kl 5. Hade behövt läsa till tentan i eftermiddag, men men. Det får bli ikväll...





Monki-tröja på idag


Här får ni en bild på mig från igår också, har ju inte kunnat ladda upp bilder hemifrån nu på ett tag...


Fullt upp!

Känner mig galet stressad idag! Var på 3 timmars labb i eftermiddag för att försöka förstå nånting av javascripten. Lyckades med runes hjälp att komma en liten bit på vägen iaf. En sån lättnad när rune säger: "nu har du ju kommit ganska långt iaf...". Tack ida för hjälpen också! Har dock ganska mkt kvar att göra innan jag kan börja slappna av. Har iaf hela nästa vecka till det också...

Nu har jag & älskling varit och hämtat min cykel på campus också, gick dit och tillbaka så både jag och alva har varit ute och gått i 2 timmar idag. Som kompensation för igår :).

Nu ska jag förbereda handledningen imon. CSS handlar det om. Sen ska jag läsa mina sista 75 sidor i videoproduktionsboken. Ska försöka hinna med att kika på idol och house också. Och träna. Huh.

Om ni undrar varför det blir lite lite bilder, så beror det på att dom har strypt mitt mobila bredband eftersom jag har gjort åt mer än 5 gb den här månaden. Förhoppningsvis så funkar det som vanligt på torsdag...

Kom förresten i mina älskade acne-jeans idag för första gången sen jag köpte dom förra hösten... Känns bra!


Morgonpromenad

Gomorron allihopa! Har precis varit ute och gått en långpromenad med alva. Skönt att komma ut på förmiddagen faktiskt... Tyckte nog alva också för det tog minst en kvart innan hon hade studsat färdigt och kunde gå normalt. :P

Ska iväg till skolan om en timma och ta igen det jag missade igår. Lyckades faktiskt med första delen i javascripten igår kväll, så hoppas jag förstår något idag med.

Nu blire frulle...

Ses senare!





Fiberwig mascara

Fick ett litet paket på posten idag, innehållande en fiberwig mascara som jag beställde på bellme.se förra veckan. Testade den lite snabbt i morse och kan inte säga annat än att den uppfyller alla mina förväntningar kring denna hypade mascara. Enkel att applicera och lätt att bygga på med flera lager, vilket behövs för att få den där supervolymen. Den har hållt sig kvar på fransarna hela dagen utan att flagna eller lägga sig under ögonen. Jag är helnöjd! Fem plus av mig!



Höststorm

Idag har det nog nästintill varit höststorm i växjö. Har inte ens kommit ut med alva, både hon och jag hade verkligen behövt en långpromenad. Dels för att rensa huvudet och för att få lite frisk luft. Har knappt varit utanför dörren idag, bara pluggat och jobbat. Javascripten har jag inte gått något vidare, men har iaf jobbat lite på nf:s sida.

Ååh, kom precis på att jag missat 20 minuter av svenska hollywoodfruar. KATASTROF! :P skynda, skynda till tv:n.

Har testat fiberwig mascaran som jag fick på posten idag, skriver mer om den sen...



Försov mig...

...gjorde jag i morse. Skulle varit på laboration om cookies. Alltså inte sånna där man äter utan sånna som används på nätet. :) Men jag ska dit imon iaf, har samma labb då också. Istället så har jag läst i videoproduktionsboken från kl 1 tills nu. Ganska duktigt ändå tycker jag. Har tenta på fredag så det är stenhårt plugg den här veckan. Ikväll måste jag sitta lite med javascripten och dessutom göra en ny annons till nya frikyrkans hemsida. Men nu ska jag iaf hjälpa älskling med maten, ungersk gulash blir det idag. Mums.

Förresten så testade jag ballerinas nya smak, pepparkaka, till kaffet idag. SÅ SJUKT GOTT!

Barnvakt

Nu har vi varit barnvakt i 3 ganska lugna timmar. Promenad, bamse, läsning, mat och ritande. Myspys. Nu åker vi snart tillbaka till växjö. Blir galet massa pluggande den här veckan. Tenta på fredag och en tuff uppgift i javascript som snart ska vara inne. Suck. Längtar bort till tiden efter plugget och att börja jobba igen. Saknar rutinerna.

Och nu kommer värken i magen smygande igen...

Söndag

Gomorron allihopa!

Sitter här nyduschad och fräsch och ska snart äta middag. Tacogratäng á la mama blir det idag. Sen ska jag och älskling vara barnvakt åt e och m medans dom andra är på musikalen. Ska bli så mysigt så...

Hittade precis en artikel där Elin Kling visar "hösten hos kedjorna", kolla in där för bra inspiration till ett bra pris :)


Äppelpaj.

Vet ni hur galet gott det är med mammas äppelpaj? Snart dags för det. Min mamma är bäst :)

Har massa ont i magen, inge bra alls. Fattar inte vad det är för fel på mig...



jag saknar min katt...


Helg med familjerna

Hej på er!
Efter en natt hos älsklings föräldrar så är vi nu hos mina kära päron och stockholmarna är här. Har precis varit ute och gått en sväng. Det är lite mer höst här än vad det är i växjö. Träden är gula och en del löv på marken. Mysigt är det minsann... Snart kommer simon, rebecca och neo också så det blir fullt hus. :)

Vad gör ni i helgen då?

Här har ni dagens outfit. Idag åkte myströjan från monki på igen...


Lång stickad tröja från monki, trashade leggings från hm

Hej på er!

Befinner mig just nu hos jonas föräldrar. Trevligt. I morse var jag och ida hos runis och försökte förstå oss på javascript, ida blev jätteklok, men det blev inte jag... :P Ska försöka ta tag i jsen nästa vecka iaf. Nu ska vi umgås med familjen axelsson, ska snart äta middag och sen blire nog spel. Missar nog idol, SNYFT.

Imon ska vi hem till mig och träffa stockholmarna jonas, gabbe, ester och melker. Myys :)



Jag ser ut som en gris i älsklings webcam, men ni ser iaf överdelen av min nya supermysig tröja från monki. älskar den!


Äpple med jordnötssmör

Är det nån här som vet hur sjukt gott det är med äpple och jordnötssmör? Tipset fick jag från "edie" i desperate housewives genom aftonbladet :P Mums! Nu ska jag göra iordning en stor äggmacka till älskling tills han kommer hem från gymmet... Sen blire 250 situps och en galet massa utfall. Sen blire idol (jaa, jag har spelat in).



hejhopp!



bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0