redovisning.

nu är redovisningen av min och idas lilla robot överstökad. gick ganska smärtfritt. :)

från och med nu tills på fredag är det tentaplugg som gäller! läsa, läsa, läsa.


tårta.

tårta x 3 idag. helt galet. nu blire fasta i en vecka.

imon gäller det robort! do your best!


bal.

har fotat min kusins bal idag. tog bilder både innan och när dom gick. kusin vitamin var ursnygg och jag är nöjd med en del av bilderna iaf. var inte helt lätt när det regnade och displayen lurade mig lite vad gäller skärpan. men efter lite photoshop så blev det helt ok. :)

ett urval av bilderna...






apportbocken.

här är lite träningsfilmer från igårkväll. vill att hon ska få ett fastare grepp om apportbocken, så det är därför jag rycker lite i den och belönar när hon inte släpper den. kommandot "loss" kan hon sen tidigare så det ska inte vara ngt problem i den fortsatta träningen. har även börjat träna en del med apportbocken i fotposition, men har ingen bra film på det så vi tar det en annan gång :) hon är lite för osäker där än...

sen att hon ska vinka när hon håller i apporten är en annan femma :P




dogartist.

så snyggt!


tennis.

spelat tennis med jonas och alle. fint det. lyckades till och med att få in några riktigt bra servar idag. snart är det dags för ett nytt rack minsann!

nu blir det träning av platsliggning med alva. asta och carina ska vara med och hjälpa till också... :)

regn och så.

måste man gå ut trots att det regnar och blåser? jag tycker det kan vänta en stund. hoppas på bättre väder framåt eftermiddagen... har ont i hela kroppen efter bodybalancen igår. både skönt och jobbigt.

i eftermiddag har vi lite repetition inför tentan, efter det så ska jag in till stan och framkalla bilderna på jack sparrow. på torsdag ska dom bilderna hängas upp i stadsbiblioteket.

nu ska jag iaf ut på en liten morgonpromenad med alva. hoppas på att det kan bota huvudvärken lite...

kind of hektiskt.

har knappt haft en lugn stund på hela dagen...

tog lite sovmorgon till kl 10, jobbade med projektet i labben med ida till typ 12. efter det blev det promenad med carina och asta runt växjösjön. blev även intervjuade av sveriges radio angående spegelbollen som ligger i lagunerna. därefter kastade jag i mig en omelett, sen blev det 1 ½ timma tennis med jonas. sen direkt bort till idas bodybalance pass. och nu har jag suttit och kollat igenom alla bilder från utställningen och redigerat.

nu blir det nog läggdags för jag är dötrött och har världens huvudvärk. gissar att jag behöver kaffe... :(

domarkritiken.

här kommer domarkritiken också:

34 cm, tilltalande helhet, feminin, bra huvudform, fint uttryck, aningen stressad, fina öron, välkroppad, goda vinklar, lite pälsfattig, bra svans, rör sig bra runt om.

eller som domaren sa: hon har glömt festblåsan hemma :P

Ukl kv 1, kk 2

det var 24 jappar anmälda och fem stycken i alvas klass och alva kom på andra plats efter sin syrra, ronja.

är jättenöjd med alva, trots att hon kom in i höglöpet dagen innan och var halvt hysterisk när vi kom till utställningen. sen blev jag stressad för att vår ring blev flyttad p.g.a. att det var lerigt och stod typ 10 cm vatten i den ringen som vi skulle vara i. så det blev lite kaos och både jag och alva blev stressade. sen så gnällde hon typ hela tiden p.g.a. alla hanarna... och tikarna... så ne, aldrig mer utställning under höglöp.

zero, alvas pappa blev BIR och fick sitt första internationella CERT, oplacerad i gruppfinalen. i uppfödargruppen blev vi oplacerade av 20 grupper. i avelsgruppen blev vi placerade på en andra plats :)

tack ida för all hjälp!

utställningen i hässleholm i bilder.

ida var snäll och tog massor av bilder på utställningen i helgen. :)
klicka på bilderna för mer info om dom...


läggdags.

nu blev det visst läggdags tycker jonas. så får väl dra till sängen dårå. blev visst ganska sent. fick oväntat men väldigt trevligt besök av mickan och johan ikväll. orkar inte dra hur dagen har varit nu, får nog bli imonkväll eller på måndag. ska på barnvälsignelse för neo imon :)

men det har gått bra och jag hade världens bästa assistent med mig. självaste fröken ida. fick även äta och sova hos hennes trevliga föräldrar i broby. det är minsann inte varje dag. men som sagt. vi tar mer om dagen imon...

natti, natti.

jaharå.

det är bra att vara fattig. det påverkar viktminskningen positivit. :P

redovisningen.

redovisningen av bilderna gick mkt bättre än jag trodde. konstigt. när man tror att det ska gå bra så går det skit. men tror man att det ska gå dåligt så går det bra. konstigt, konstigt. fick massor av beröm av en i klassen som har älskat alla mina bilder som jag har använt i uppgifterna. verkligen kul att höra! det värmer så... :) kommer leva länge på det...

men nu är fotokursen nästan slut, ska bara ställa ut bilderna på stadsbiblioteket nästa vecka. det har varit en väldigt lärorik kurs och jag rekommenderar den verkligen till den som vill ta sitt fotograferande ett steg längre. gå lite djupare och för att förstå bildspråket. nyttigt vill jag lova! har aldrig varit så medveten när jag fotar som jag är nu.

träningskläder.

såhär blev det. löpartights och den fina rosa/svarta jackan från nike. :) glad att jag inte valde jackan från craft, inte hälften så snygg. den här kan man ta av ärmarna på också, vilket jag inte trodde jag skulle använda, men idag var det toppen att kunna göra det! för varmt för jacka, men behövde ändå fickorna.

nu fattas bara ett par reebok easytone och ett par nike lunarglide. sen är jag perfekt matchad från topp till tå :P






nervös.

usch. jag är jättenervös. ont i magen och allmänt illamående. uh. kommer säkert bli totalsågad på sista fotouppgiften. kanske känner jag så för att jag har tagit bilder som jag inte är van vid, som jag inte känner mig säker på. men det var det min lärare efterfrågade hos mig. så nu får han som han vill. hoppas det är bra. antingen är det bra eller så är det kat(t)astrof. hahaha. va rolig jag var nu :P

här är dom sex bilderna jag har valt ut...



bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0