små hundar får busa i sängen.

:P


hejhopp.

och nu var den här helgen också över. åkte hem till mina föräldrar i fredags, åt god middag och tittade på se upp för dårarna. hade inte sett den innan, vilken miss! hur bra som helst ju :) igår städade jag bort alla leriga tassavtryck i bilen och sen åkte vi till mina kusiner som fyllde år och sen upp till kaxholmen för att fira melvin som har fyllt 1 år :) trevligt trevligt.

idag har jag tränat lite bakombyten hemma i trädgården. fick bara en massa fulsnurrar i början, men nu så börjar det arta sig! :) funkade riktigt bra även ikväll när jag var uppe på klubben i växjö med mia. så nu kan jag sova utan att drömma mardrömmar om bakombyten. hur skönt som helst :P och tack mia för att du förstår! alltid så skönt att prata med dig! både om hundproblem och om vanliga problem :)

nu blir det chips och iron man 2!

träningträningträning.

den här dagen började med en promenad runt trummen med alva, sen en sväng till gymmet. i eftermiddags hade vi föreläsning med en från företaget useful innovation... fick mig att bli sugen på att sätta igång med programmerandet igen! får ta tag i det snart... bara man är tillräckligt motiverad så brukar det gå!

ikväll skulle vi haft lydnadskurs, men den blev inställd p.g.a. instruktören blev sjuk :( åkte upp ändå och tränade med mia. körde mest lydnad men blev lite agility på slutet också. behöver träna upp det snabba läggandet igen. hon kunde det jättebra i somras, men har tappat det under de månaderna vi hade uppehåll...

har dessutom anmält mig till en träningstävling i agility nu... den 17 oktober i värnamo... är redan nervös! känns som vi precis har börjat... men om mia tror på mig så får jag väl lita på det :P

poncho.

kände att jag måste passa på att dra på mig den här kombon innan det blir för kallt för det... underbart väder i växjö idag! :)


poncho från h&m, väska från modekungen, skor från vagabond, knästrumpor från h&m, ring från h&m

raser...

det kommer aldrig bli någon ny hund här för vi kommer aldrig att kunna bestämma oss för vilken ras vi vill ha...

...men en tollare?




banträning!

idag har vi kört en riktig bana för första gången! i agility alltså :) jag och mia byggde ihop en liten bana som innehöll massa bra träning på handling - som jag har väldigt svårt för :P men fy vad kul det var! adrenalinet var på topp både hos mig och alva tror jag. men jag har en förmåga att knöla till allting... måste träna mkt på handlingen!

och mia och bonzo är verkligen duktiga! imponeras av hur mkt man kan göra med en amstaff bara man vill! och av mias tålamod med honom! :)

nu ska jag snart tillbaka till skolan för att gå på föreläsning om projekthantering och entreprenörskap. festligt. sen ska jag åka hem till hillerstorp igen... hade tänkt hinna med att träna själv idag med, men det blir nog tajt... :(

outfit.


hmm... vad ska jag göra med dig?


hands up?


breakdance!

dåligt.

usch va dålig jag var på att uppdatera här förra veckan. ändring ska det bli!

eftersom det här inte är någon blogg där jag diskuterar politik så tänker jag inte säga nånting om valet. istället så pratar vi hundar istället tycker jag :)

i söndags lämnade jag vilda till hennes matte - mickan. vet inte hur länge hon ska ha henne, vi får se lite. känns faktiskt ganska tomt här... hon var lite som en till människa som bodde här, både med tanke på storleken och snarkandet :P men jag tror att mickan behöver henne mer än vad vi gör just nu... tycker om dig och tänker på dig vännen!

idag har jag varit hemma och jobbat i hillerstorp. hade hand om en prao-elev i eftermiddag vilket var ganska trevligt. :P åkte tillbaka till växjö vid 6 för att gå på intromöte i skolan imon och en föreläsning på eftermiddagen... men imon kväll åker jag hem till hillerstorp igen för att jobba på onsdag... mkt resande hit och dit, men det är det värt...

ska iaf försöka klämma in lite agility-träning med mia på klubben imon :) ska för första gången köra en liten bana, ska bli sjukt kul! har aldrig gjort det innan... :) nu ikväll kör jag lite target-träning, det är så kul att se när alva tänker... :P är lite osäker på om jag ska lära in ett kommando för trampa eller inte. helst skulle jag vilja att hon lär sig hela balanshinderna genom att bara säga a:et, balansen eller vad det nu är. så att man slipper säga trampa också... men jag vet inte. vad tror ni? :)

blått.

!

gossigos.

världens mysigaste fleece!


paket.

har precis slagit in paket till två av mina bröders söner som fyller 1 år... jag älskar att slå in paket! (fråga mamma om ni inte tror mig :)


tant.


det kliar på rumpan!

försökte filma när jonas kliar alva på rumpan, men hon var inte hälften så dampig idag som hon brukar bli då. men så här kan det se ut iaf... :P


gymeligym.

har varit och tränat på gymmet för första gången i mitt liv. kände att jag behövde ta tag i det nu... tvingade upp mig själv (eller jonas tvingade upp mig) vid halv 8. sen ut med hundarna, sen frukost och sen gymmet vid halv 9 med ida - min personliga tränare :P. tack så hemskt mkt för hjälpen ida! hade aldrig vågat mig dit utan dig :)

nu kommer jag vara död hela helgen. men så får det vara. nu ska jag ta ett bad... :)

och så som jag har hånat jonas för den här nappflaskan... nu kommer jag väl få igen för det!

lydnad.

ikväll har jag och alven varit på uppstart för kursen i lydnadstävling. tyvärr så verkar det bara vara jag och mia som siktar på att tävla. men instruktören är bra så jag hoppas det blir en bra kurs ändå... mitt stora problem just nu är att jag alltid blir så sjukt nervös så fort nån ska titta på oss. jag hatar det! försöker lugna mig själv och jag vet att det inte är nån fara om vi inte är bäst. men har alltid haft prestationsångest för allt och det är inte lätt att bli av med. men så fort jag blir nervös så funkar INGENTING. alva vet inte vad fot betyder eller stanna eller ligg eller nånting... och jag vet att det bara beror på mig. för det går så fort jag slappnar av och fokuserar. gaash. men det är lite därför jag går den här kursen, för att vänja mig vid att nån tittar på oss. mia är också en stor hjälp i agilityn, för det är likadant där. det bara låser sig när nån tittar på. men jag vet att det är nödvändigt, för ska man nångång tävla så måste det ju fungera då också. huh...

aja. nu tar vi helg från hundträningen. i helgen blir det karlskrona, stugan och senoren! :)


bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0