kokosnöt.

dom här bilderna tog jag inte med till fotouppgiften. men tycker dom är ganska söta ändå :P




packa.

har gjort färdigt min fotouppgift nu. är inte nöjd, men det får gå ändå. det var svårare än jag trodde. skulle behöva lite extra belysning, en halv studio och ett bättre stativ. men man kan ju inte ha allt. nu är det bara granskning och redovisning kvar. granskningen ska vara klar tills på söndag. fattar inte varför man sätter det över påsk.

imon åker vi till sthlm. kommer nog inte gå så bra på utställningen med tanke på hur mkt päls alva har tappat. men får åka dit och se glad ut. får se det som en väldigt dyr ringträning. ska försöka njuta av stockholm iaf. shoppa endel och umgås med trevliga människor :)

räv.

alva och hennes favoriträv. :)


fångarna på fortet.

åååh. vad lycklig jag blev nu! :) läste precis att fångarna på fortet ska börja igen!


ansiktsuttryck.

det var någon som sa att hundar inte har ansiktsuttryck...


tennisbollar.

vilken är bäst?




alva.

lite bilder som jag tog ikväll på alva. ska försöka ta mer imon i dagsljus. så svårt att få bra bilder när det är mörkt ute utan att ha en massa extra ljus.


















tovig.

badade alva vid 4-tiden och nu sitter jag fortfarande och reder ut tovor. har aldrig blivit så innan. hennes päls var bara som en enda stor tovig matta när hon var färdigbadad. så jag har suttit och slitit med hennes päls i ca 2 timmar nu och är fortfarande inte färdig. tog bara en paus. stackars alva är jätteduktig och skriker bara när det gör alldeles för ont. gumman. nu har jag varit och köpt en tovutredare på tassar och morrhår. hoppas det ska underlätta lite iaf...

skulle ju såklart ha försökt borsta ur pälsen innan för att få bort det som hon höll på att tappa. men trodde inte det skulle vara så illa. blev inte så förra gången när jag badade henne och hon fällde. så jag fattar ingenting. men, men. blir att ställa ut en hund i bikini den här gången också. suck. alva är sämst på att tajma...


sommarjobb.

har fått sommarjobb. hihi.

inspiration.

har ingen inspiration alls. skulle fota alva. hade en klar bild över hur jag ville att det skulle se ut, men det blev inte alls bra. hmm. och nu har jag kaffe i hela sängen. usch. tur att jag hann boka tvättid vid halv 3. men jag behöver ny inspiration till fotouppgiften. hundhundhund.

ska snart utställningsbada henne och sen föna och greja. klippa klorna, tassarna och öronen. hmm. dags att sätta igång med allt.

haffad.

tror knappt fortfarande att det är sant. lyckades haffa den här klänningen på hm i värnamo idag. den som skulle vara slutsåld överallt. lycklig. :)






fjällräven.

oj vad jag vill ha mkt. kan mkt väl tänka mig den här också à la elin kling... :P




jeansshorts.

hittade precis dom här på urban outfitters. hoppas dom finns i sthlm. isf kommer dom finnas i min garderob snart. :) inte så farligt dyra heller...


wayfarers.

har precis beställt ett par såna här från styleofaviator.com. skriver man in rabattSE så fick man dessutom 20% rabatt... de e najs. :)


nailsandmore.

här är förresten webshopen som jag håller på med: http://www.nailsandmore.se/webshop/

såklart inte färdig än, och det ska ändras lite med färger och så. men en bra bit på väg. :) ni får gärna testa att logga in och beställa och se om allt funkar och så. den ligger inte ute officiellt ännu...


bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0