Nitarmband

Beställde ett sånt här armband från cocoo.se idag. Som en liten extra julklapp till mig själv. Tack för tipset finaste ida! :)


Fiskbensfläta

Gjorde en fiskbensfläta för första gången idag... Hade velat göra den längre men det gick inte riktigt på mitt hår eftersom det är lite för uppklippt... Men blev ganska hyfsat ändå om jag får säga det själv :)




Rokoko

Har suttit på blocket och spanat efter smått och gott hela dagen och har hittat dessa fantastiskt fina fåtöljer. Hade jag haft råd hade jag köpt dom på momangen. 4500 kr kostar dom.


Ansiktskräm

Nån som vet om den här ansiktskrämen från Demons & Angels funkar? Köpte den idag och tänkte testa om den fungerar som ersättning till cliniques variant. Tycker den är alldeles för dyr nämligen...


Stolen Olle

Hur söt är inte den?


Soffor

Har blivit med soffa :). 2 st Karlanda med både svart och vit klädsel...


Snöbus

Har en ganska underhållande hund...


Hopp


Johaines


Fiffe


Joinas

Bilder säger mer än tusen ord...

...eller hur?


Ajaj

Känns som jag har blivit strypt ungefär. Har sjuka smärtor i musklerna runt halsen. Fick något som närmast liknar en hjärnskakning igår efter en liten olycka i backen. Men nu blire gulashsoppa. Hejhej.

Hur bra låter det när dom på flygplatsen säger att man "ska försöka lyfta"?

Kläppen.

Åkte upp till kläppen idag. Lyssnade på New Moon hela vägen upp, vilket gjorde resan helt uthärdlig. Men det var otäckt halt hela vägen. Imon ska vi nog försöka hitta en bilverkstad som kan byta två av däcken.

Nu ska jag duscha och imon blire ut i backen!

Alva försvinner förövrigt i snön...

Borta.

Farfar.

Pain in my head

Fick någon form av migrän igårkväll. Massa ont i huvudet trots två ipren. Brukar alltid hjälpa, men inte den här gången. Inte det minsta. Hade ont i huvudet hela förmiddagen med och en bit in på eftermiddagen. Men nu börjar det släppa. Usch. Man känner sig inte särskilt kreativ då.

Idag har vi iaf varit på studiebesök på Ikea, som jag sa igår. Riktigt intressant faktiskt och blev mäkta imponerad av dom som gör 3D-bilderna i Ikea-katalogen. Visste ni att 80% av produktbilderna i katalogen är gjorda i 3D? Man ser typ ingen skillnad... Coolt!

Ikväll har vi börjat packa ner lite grejer i flyttkartonger. Porslin och böcker och sånt. Inte så långt kvar tills vi flyttar nu. Någon som har sett en vilsen soffa? Köksbord? Stolar? Sängar? Kontakta mig isf. Tror iofs att vi har fått tag på två sängbottnar nu. Sultan Svaneholm. Hoppas dom är gosiga.

Nu ska jag fortsätta lyssna på New Moon... Det enda dåliga med den boken är att Edward knappt är med. Men jag vet att det kommer snart, har ju sett filmen. Har bara lyssnat på halva boken nu.


Den här bilden är gjord helt i 3D

Snö

Och så äntligen kom snön! :)

Har varit ute och busat en massa med Alva i snön och var nyss ute på en långpromenad också. Alvas päls är som gjord för snö, fastnar inte och blir inte det minsta blöt eller skitig. Helt underbart. Och så mysigt det är att vara ute och gå i snön, lite jobbigare men mycket mysigare...

Nu blir det massa plugg. Läsa och svara på frågor. Säger som Ida, tacksam att folk skriver ut sidnummer till sina frågor :P

Imon blir det studiebesök på Ikea. :)

Alva och husse



bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0