fyrverkerier.

tänk på det här om du på nåt vis stödjer eller ska titta på fyrverkerier ikväll.

kan knappt komma på ngt just nu som är onödigare än fyrverkerier. jag blir arg bara jag tänker på det. slöseri med pengar, miljöförstöring, farligt för både djur och människor. varför? räcker det inte med en vacker brasa?

vill du också göra nånting åt det? gå in på smällarupproret.se.

campushundar.

här kommer lite bilder från hundträffen i söndags. har dock inte orkat redigera dom eftersom jag hade alldeles för många bilder...

klicka på dom för att förstora...













apport.

här är en liten film från ikväll när vi tränade med apportbocken. stolt över henne idag för hon har varit jätteduktig hela dagen... :) det här är andra gången vi tränar med apportbocken. och ja, vi måste ha en matta under för annars stör vi grannarna när hon släpper den i golvet :P


trasigt.

mina löparskor har gått sönder. dumma. det sliter visst när man spelar tennis med dom.

i morse var jag ute och sprang en runda, sen blev det plugg, sen tennis med älskling och nu en promenad runt campus. känner mig ganska duktig idag. i mellan allt det så har jag tränat lydnad med alva. gav oss på den nyinförskaffade apportbocken idag. eller vi började lite smått igår. men det verkar som att det hjälpte att få sova på saken, för idag var hon hur duktig som helst. sitter fint, gapar fint, griper fint och håller fint. håller inte så jättelänge än, men hon verkar fatta poängen. har varit ganska orolig över det momentet eftersom hon älskar att tugga på pinnar och busa med dom med tassarna och så, men hon verkar fatta att apportbocken är nånting annat.

duktig vovve. :)

har förresten redigerat färdigt bilderna till fotouppgiften nu. känner mig aldrig riktigt nöjd och kan inte bestämma mig för vilka bilder jag vill ha med. skulle hellre ha redigerat 3 olika bilder på samma sätt än att redigera antingen samma bild eller olika bilder på 3 olika sätt. hängde ni med? :P

aja... nu ska jag läsa lite...

Läggande under gång...

...och då handlar det såklart om tävlingslydnad :P

Började träna lite på det igår och det går sakta men säkert framåt. Här är en liten film på hur det ser ut i nuläget. Så småningom ska jag kunna gå snabbare, alva ska kunna lägga sig pladask och även rakt. Hon var lite trött när jag spelade in detta så hon hänger inte riktigt med i svängarna :P

Av någon anledning så kan jag inte redigera filmerna som är inspelade på jonas mobil, så därför lägger jag upp dom oredigerade och knasiga... Men det får ni stå ut med :)


klingen.

aaah. nu hittade jag koftan jag ville ha. precis såhär ska den se ut! kommer också från acne...

bilderna kommer från frida fahrmans blogg...



monki.

hittade alldeles för mkt fint idag. huh. men jag lyckades hålla mig ganska bra och köpte bara en svart t-shirtklänning på monki, en fejkorkidé och ett par vita tunna gardiner att ha i vardagsrummet. har tröttnat på dom med dom gröna bladen från ikea. eller, dom är jättefina, men dom skär sig mot våra fisgula väggar och lurviga matta. tänkte köpa lite tyg och be mamsen sy några kuddfodral i helgen också så kanske det blir lite finare. :)

är ute efter en vit mysig kofta, något oversize. hittade en ganska fin på monki. men vill ha en som känns lite lyxigare och mysigare. typ som den här nedan från acne, fast inte riktigt. provade även den blåa parkasen på monki för sjuttioelfte gången. suck. vill ha.

tack för en trevlig dag på stan rebecca! :)




stan.

idag blir det en runda på stan med rebecca och neo :). ultratrevligt.

bikini.

ååh. har äntligen hittat en bikini som jag vill ha... lite för dyr bara och kan inte hitta den i min storlek. men fruktansvärt fin var den iaf. kommer från nelly/phax.

Phax Wonderful Dot Bikini SEK 749, Phax Swimwear - NELLY.COM

idag har jag...

köpt en apportbock till alven
köpt en klövjeväska till alven
köpt leggings, jeansshorts & etnohalsband
vaccinerat alva mot rabies
skalat sladdar
kopplat sladdar

imon ska jag:
gå på stan och njuta av livet... (hoppas jonas vill det med... inte alls lika troligt)


alvas fina klövjeväska... hihi. nu kan hon äntligen bära sina egna bajspåsar :P

klossträning.

körde lite klossträning med alva idag för att fräscha upp minnet. jätteduktig var hon! :) tränade lite på fotgåendet och läggandet efter det också. gick faktiskt super! tills jag råkade stiga henne lite på pälsen när jag skulle gå tillbaka och ställa mig jämte henne efter att ha lagt henne ner. då tyckte hon att man skulle hoppa upp varje gång jag gick tillbaka till henne sen. knas. :P

för er som inte vet vad klossträning är så det ett sätt att träna hunden att få kontroll på bakdelen/bakbenen. man har stor nytta av det i lydnadsträningen eftersom hunden behöver t.ex. kunna flytta in rumpan i sättande, vänstersvängar osv.

orkade inte redigera filmen, så ni får se den ocensurerade versionen - titta, lyssna och njut av min röst :P


lycklig.

varje gång jag kollar på bilderna jag tog igår på rebecca och neo blir jag helt lycklig. är långt mer än nöjd. ni gjorde ett makalöst bra jobb ni två igår! :) synd bara att jag inte får lägga upp bilderna här... huummmpf. men ni skulle bara veta hur fina dom är...

motherandchild.

är helt slut efter att ha varit i horda och ha fotat rebecca och neo till en fotouppgift i skolan. gissar att dom blev ganska trötta också, var rätt svettigt på slutet :P. är ganska nöjd med resultatet faktiskt. hade inte så höga förväntningar eftersom jag inte hade en aning om hur jag skulle få känslan av gustav klimt. men jag lyckades hitta massa blommor på panduro som passade ganska bra i färgerna. lockade rebeccas hår och satte i blommorna, sen såg hon ut som tagen ur en klimt-tavla. :P vackra, söta, snälla du. tack för att du ställde upp! och neo också såklart. :) det var lite jobbigt ett tag med en lessen neo, men han somnade tillslut och vi lyckades få några riktigt bra bilder. kul att jobba med riktigt ljus också!

nu är det dags för ett kapitel i lydnadsboken. natti!

här är bilden jag valde att inspireras av, det blev dock inte lika naket :P


löp på g.

glömde skriva igår att vi kunde konstatera att alva är på väg att börja löpa. både ellie och asta tyckte att hon luktade väldigt intressant, så det blir nog vilken dag som helst nu. bara hon hinner löpa färdigt innan utställningen i hässleholm...

dalmatiner.

alldeles för omotiverad att plugga, alldeles för motiverad att träna med alva.

blev ju inte bättre av att jag träffade världens trevligaste dalmatin idag. mkt trevlig ägare också för den delen :). jag har haft alldeles för många fördomar om dalmatiner, och nu blev jag helt dalmatinerkär. suck. den hunden jag träffade var bland de mysigate hundar jag har träffat :). alva, asta (carinas lånehund) och denna ellie busade ute på tufvanängen idag i  över en timma. gissa om dom var trötta sen. kom även en stor bjässe, osäker på ras, men tror det var en st bernard som hette bamse. också jättemysig och ville vara med och "leka"/lufsa. :)

ellies ägare berättade att det finns en grupp på facebook som heter campushundar också. dom träffas varje söndag på amfium. måste dit med alva nångång!

innan dess var jag och carina ute och gick med alva och asta runt växjösjön och åt frukost på caféet. hur gött som helst. har varit en minst sagt ljuvlig dag. höll nästan på att glömma att jag spelat tennis idag igen också. vann mina första gem mot älskling! det går framåt. känner att jag har blivit lite beroende, för jag vill aldrig sluta spela och jag ville spela i lördags trots storm och kyla. hmm. men kul är det :)


bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0