raser...

det kommer aldrig bli någon ny hund här för vi kommer aldrig att kunna bestämma oss för vilken ras vi vill ha...

...men en tollare?




Kommentarer
Postat av: Elina

Haha detta eviga rasproblem, du är precis som jag. Tollaren funkar ju jättebra för träning/tävling, är lagom stora och mysiga... tvivlar lite på jaktinstinkterna bara, det är inget för mig. Har kollat lite på Australian Kelpie istället. Kanske lite FÖR aktivitetskrävande? Men säkert hur roliga som helst att träna + perfekt i storleken :)



Vilka raser väljer ni mellan?

Kram /Elina

2010-09-26 @ 16:57:01
Postat av: Hanna

hehe... det är sjukt svårt att veta vad man vill ha! jaa... det är väl jaktinstinkterna jag tvivlar på lite med. kelpien tilltalar mig tyvärr inte så mkt även om den kanske hade passat oss. vi väljer bland alla raser! :P känns så just nu iaf. men om jag ska precisera mig så är det väl finsk lapphund, en till jappe, svensk lapphund och tollare vi väljer mellan just nu. har sorterat bort dom lite större raserna... gillar ju spetsarna och deras päls. har lite allergi i släkten och vill inte att det ska vara något problem om man kommer och hälsar på med hunden. så vill gärna ha en hyfsat allergivänlig hund och jag tror att spetsarnas päls är bra ur den synvinkeln...



hur går det själva? när planerar ni att skaffa hund?



kram

2010-09-27 @ 13:45:00
URL: http://alvens.blogg.se/
Postat av: Elina

Åhh jag vet, Kelpien är faktiskt rätt ful om jag ska vara ärlig... :D den har inte ens varit ett alternativ tidigare, men jag har fått tipset att den skulle passa om man vill träna mycket.



Jag vet inte, jag skulle så gärna vilja ha en spets som inte var så envis :) Dom är ju perfekta i storleken. Men Svensk Lapphund ska ju vara lite mer skärpt/arbetsvillig än Finnen, så det kanske skulle funka för oss. Och jag håller med ang. pälsen, både mysvänligheten och allergivänligheten!



Jag har faktiskt börjat plugga till Veterinär i Uppsala nu, så möjligheten att skaffa valp finns - eller ja, för tillfället bor jag i en lägenhet med djurförbud, men jag jobbar på att komma härifrån ;)



När vill ni ha tillskott då? :)



2010-09-27 @ 23:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0