Soffa

Hittade precis den här soffan på blocket, riktigt fin va den. Skulle definitivt kunna tänka mig den men 5500 kr är för mycket va? Kommer från EM och det är dunkuddar i, 3 år gammal. Hmm... synd att den skulle vara så dyr. Blev lite smått förälskad i den... Fin färg, lagom breda armstöd, divan...


Presentöppning

Ett ben, en leksak och lite smågrejer fick Alva idag... :) Klart hon måste få presenter när hon fyller 1!

Imon ska hon, jag och älskling vaccineras. Dock inte mot samma sak, men ändå...

Om ni undrar varför det är väldigt dåligt med bloggandet nu så är det för att jag sitter med en 3d-bild som ska vara klar till på fredag. Have a lot to do... Så har inte riktigt ro till att blogga tyvärr. Men jag skriver när det passar och jag har lust den här veckan...



Allevalle fyller 1 år!

Japp, idag fyller våran lilla isbjörn 1 år! Har precis slagit in presenter till Alva, för att hon ska få ngt att göra ikväll :P Hon håller på att dö av nyfikenhet nu, går runt här och gnäller så det gör ont i öronen och tittar på dom inslagna presenterna som ligger på bordet. Haha... Fick dessutom en liten present av dom på Tex & Terry igår när vi var där och köpte dom andra presenterna. :)

Fick ett mejl från uppfödaren Irene tidigare idag med. Hon och Ronja önskade grattis till kullsyskonen... Fick lite bilder på Ronja som öppnar sin present också :P




Ett till soffbord

Ja, jag letar soffbord... och soffa. Men jag hittar bara en massa soffbord som jag vill ha. Svårare med soffa.

Det här såg jag på mio för några år sedan för första gången, och blev kär direkt. Vill fortfarande ha ett sånt men det är tyvärr på tok för dyrt. Som så mycket annat...



Soffbord

Så snyggt...


Finfrämmat!

Älsklings brorsa är här och vi har haft en übertrevlig kväll med fajitas, massa godis, idol och en film. En helbra fredagskväll tycker jag :) Imon får vi se vad som händer, har inget planerat. Ganska skönt det med. Vet iofs att vi ska in till stan en sväng, men inte mkt mer.

Mamsen och pappsen är i sthlm den här helgen, fuskit tycker jag! Hmmpf! Hade också velat träffa sthlmarna och gått på stan... Jaja, en annan gång hoppas jag. Johaines duger ganska bra han med... :)

Gonatt allihopa!


Arg.

Man ska inte vara arg. Men det är jag ändå. Fattar inte hur folk tänker ibland.

New Moon

Finner inga ord för hur bra den här filmen var. Inte för att jag vill verka fjortis, men har nog aldrig lipat så mycket någonsin till en film. Så känsloladdat och så mycket kärlek. Har typ etsat sig fast i hjärnan på mig och jag har varit jättekänslig och konstig hela dagen. Men det är en film man bara måste se innan man dör. Både denna och den första såklart. Sen skadar det ju inte att det är väääldigt mkt ögongodis, särskilt i New Moon. :P


Clinique

Hann med en sväng på Åhléns också. Fick massa rabattkuponger tidigare i veckan, så det måste man ju utnyttja. Och den här gången kom dom väldigt lägligt, för min ansiktsrengöring har precis tagit slut och hela ansiktet ser ut som ett bombnedlsag. Körde på rengöring för torr/normal hud sist, men tycker det bara blev värre av den så nu gick jag tillbaka till den som är för fet hud. Hoppas den gör susen den här gången. Trött på alla finnarna nu. Buhuuu... Förövrigt så är den här serien toppen!


VIP-kväll på Tex & Terry

Var på vip-kväll på Tex & Terry precis. 50% på allt så då måste man ju passa på. Köpte en sån som man kan ha godis i till hunden när man är ute och tränar. Har kollat på en sån jättelänge för det är sjukt äckligt med korv i fickan, och jobbigt med korv i plastpåse i fickan (hinner ju inte få upp korven i tid när det kommer mötande hundar). Så det fick bli en sån som är på bilden, från Hurtta. Kostar 100 kr i vanliga fall men det blev ju bara 50 nu, det kan man leva med. Köpte faktiskt inget mer, ville egentligen haft en apportbock också, men tycker dom som fanns där var för stora. Vill ha en på 150 gr och den minsta som fanns var 250... Såg och kändes alldeles för stor för allevalle... Dom är iaf alltid lika trevliga på Tex & Terry, fick klona klippta på alva också för det var gratis idag! :)


Quizeliquiz

Är i princip färdig med layouten på uppgift 3 så nu kan ni få kika lite på den om ni vill. Vet inte om jag sagt det men det är olika quiz och grejer. Har lagt till en funktion så man kan registrera sig nu också. Testa gärna och lycka till! :P

Till quizet!

VIP-kväll på Gina Tricot i Växjö

Vaknade inte förrän 20 över 11 idag. Inte bra inte bra. Jag som skulle försöka vända på dygnet den här veckan för att få lite mer gjort. Aja. Är ledig idag och ska snart ut och gå med Alva tänkte jag. Idag blir det hårdträning på hundmöten (om vi träffar några vill säga) för det behöver hon verkligen. Har börjat skälla ut varenda hund hon ser nu igen. Det var bra ett tag när jag körde med falukorv varenda gång det kom en hund (det gäller att speja noga så man ser hunden före Alva), men nu har jag inte haft med det dom sista gångerna och då är det kört. Hmm.

Efter det ska jag fixa till det sista på php-uppgiften. Programmeringen är klar, vilket är otroligt skönt, men eftersom jag har lite tid kvar (den ska vara inne på söndag) så tänkte jag göra den lite snyggare. :)

Sen är det VIP-kväll på Gina Tricot i stan ikväll. Någon som ska med?! 20% på allt och massa nyheter. Väldigt passande den 25:e. Blir nog inte så mkt köpt för min del eftersom jag sparar till kameran. Men kika lite kan man ju alltid göra. Imon är det VIP-kväll på Tex & Terry också med 30% + 50% i hela affären och gratis kloklippning. Det vill man ju inte heller missa... Så, någon som vill göra mig sällskap?

PHPa

Har suttit i skolan och jobbat med php-uppgiften med ida från kl 1 - halv 6. Jag är helt slut i huvudet nu, men ska försöka göra det sista på uppgiften och sen kanske börja med rapporten. Hade tänkt vara färdig imon iaf. Tack så hemskt mycket ida för all hjälp! Vad hade jag gjort utan dig! Börjar förstå lite nu så det ska bli kul att se om jag klarar resten på egen hand, inte så troligt men jag ska iaf försöka så gott jag kan.

Har precis ätit ugnsstekt falukorv med potatismos. Galet gott! Så nu är jag fit for fight för att programmera igen.

Vakna kl 9 va det ja!

Det gick ju som det gick. Hade tänkt gå upp kl 9 men gick inte upp förrän halv 11. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Kände mig mer död än levande kl 9 så det gick bara inte. Det hjälper ju inte att Alva ligger på rygg jämte en och ser ännu tröttare ut och så kikar hon på mig med en blick som säger "neee matte, inte än" (vi har världens morgontröttaste hund!). Då kan man ju bara inte gå upp...

Men nu är jag vaken iaf! :) Och duschat har jag så nu blire frukost...

Sov förresten väldigt gott i natt för jag lyckades lösa en grej i php-uppgiften alldeles själv. Lite, lite lycklig blev jag då. :)

Skinnbyxor

Hittade precis dom här skinnbyxorna från Selected Femme på bubbleroom. Precis sånna skulle jag vilja ha, men tyvärr är dom på tok för dyra. 2199 kr går dom på... Men önska sig kan man ju alltid. :)



bloglovin

Om mig

Min profilbild

Min profil


Hanna heter jag och är 22 år gammal. Jag bor i Växjö där jag pluggar Interaktiva Digitala Medier på universitetet. Bor tillsammans med min pojkvän och våran underbara vovve Alva, en Japansk spets. På fritiden ägnar jag mig åt att träna med alva, träna själv, fota, shoppa, kolla in nya modetrender, plugga, umgås med vänner och familj och mycket annat.




Blogglista.se Shopping och Mode Mode & design bloggar Bloggportal länksamling Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS 2.0